Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | seznam techniky | Slovník pojmů |
Ani tam mě nenaučili poslouchat. Jen jak se tvářit že poslouchám
a počítá se pionýrský tábor ve Stříbře duben '99 - '00? Tam mě naučili poslouchat, respektu a samostatnosti. Podle hesla mladý voják, hotový kouzelník. A buď nechci nebo neumím, pokud neumím, naučím se a když nechci, tak UPPDKV
to se právě vejde do toho kouzelníka ;-)
Dejte mi chviličku, jen vezmu klacek do ruky a může mě kdo chce vysvětlovat co chce
Zrovna nedávno jsem četl zajímavý článek, co všechno nesmí voják či vojačka Izraelské armády dělat. Tam je vojna povinná pro obě pohlaví. Zajímavé čtení a třeba o zákazu přestupování v MHD a nebo o horním knoflíčku, který se nezapíná, to jsou věci, které jsem nevěděl.
Ale já vám nevím, jak se k vojně u nás stavět. To, že by byla pro mnoho kluků potřeba jako koza drbání, to je fakt. Ale i chápu, že pro někoho to byla ztráta dvou let života. Třeba můj otec sloužil na Kvildě, jako psovod střežil hranici. A pořád v hlavě řešil dilema, že bude muset střílet na lidi, ale neozbrojené, kteří jen utíkají za hranice. Jak se s tímhle v hlavě srovnat? Ne každý na to má a ne každý se s tím dokáže srovnat. Mimochodem, sice tomu na vojně utekl, ale protože se stal policistou, tak skutečně musel na obranu střílet a zranit člověka. Na vojnu nevzpomínal v dobrém, mráz a tvrdá služba, ale to kamarádství bylo nesmrtelné, to je fakt.
Víte, jaké je to vyrůstat v rodině, kde je i vaše babička vojačka, děda dělá ochranku prezidenta a otec je kapitán na ministerstvu vnitra a jen revoluce zavinila, že nebyl majorem a vy jim řeknete, že máte vojnu u prdele a že nemáte rádi komunisty?
Ostatní děti vodí rodiče do zoo, nebo do cirkusu, já chodil na střelnici a byl jsem seřezán obuškem Normální lidé na silvestra odpalují rachejtle, já dýmovnice a slepé náboje ze služební pistole
Pamatujete si na policejní keser, či jak ono se tomu slznému spreji říkalo? Malé, zvídavé dítě, které najde zajímavou věc a dá si do obličeje dávku, kterou i vdechne. Měl jsem nádherné dětství
Tak, klacek už mám, takže co jste to říkaly o té arty?
jardagsf1, bigdragonAF, Taramtum, t1tomas
Je smutné, že člověk tady žádá o pomoc a vysvětlení některých ne úplně jednoduchých věci a místo toho aby se zde pomáhalo se bere do ruky hůl.
Ad armáda je to těžké, spousta kluků tu disciplínu potřebovala jako sůl. Aby věděli, co a jak. Na druhou stranu pro spoustu jiných to byla opravdu ztráta času.
bigdragonAF, JanicaP, JesterCZ
JesterCZ
není to úplně košer, ale když nás občas ojebe WG, prot mu to nevrátit?
https://worldoftanks.eu/cs/news/general … mber-2019/
Rozklikněte si pravidla a jsou tam kody... Stačí kliknout na uplatnit a přesměruje Vás to na obchod. Něco funguje, něco ne...
Omen_Nomen
bigdragonAF
Shortik
bigdragonAF
JesterCZ