WoT Al Fajká fórum

The Moravian fundamental pipesmokers playing World of Tanks with Czech and Slovak brothers.

Nejste přihlášeni

Oznámení

#1 22. 06. 2018 14:49:33

bigdragonAF
Velitel / admin
Místo: Olomouc
Narozeniny: 18. října
Věk: 61 let
Registrován: 18. 11. 2013
Příspěvky: 18.298

FAQ Al Fajká

otázka:
proč FF, k čemu je to dobré?
odpověď:
je to dobré na pohodu, jsme už starší kousci a máme rádi svůj klid, navíc máme práci, rodinu, latifundie a další koníčky.
otázka:
co jsou to latifundie?
odpověď:
latifundie zovou se rozlehlé plochy půdy zemědělství v širším slova smyslu věnované, které jsou ve vlastnictví jednotlivcův a pod jedinou správou soustředěny. Meze, od kterých nemovitý majetek počíná míti ráz latifundií, nelze pevně stanoviti, nýbrž řídí se rozdělením půdy, zřízením agrárním a poměry sociálními vůbec. Kdežto ve státech se starou kulturou a hustou populací již větší statek má často povahu latifundií, postrádají v nových koloniích i sebe rozsáhlejší plochy půdy jedinou farmu tvořící mnohdy rázu toho docela.
otázka:
prý berete každého?
odpověď:
tak bejvávalo, teď už máme nějaké podmínky. +18 let a určité tanky tiéru X. v garáži. Ale rozhodně nebazírujeme na nějakých statistikách, protože se domníváme, že to pro pohodové ježdění není potřeba.
Jasně, k tomu aby se začalo vyhrávat je potřebná určitá hráčská vyspělost, ale tu už dokážeme z nováčků vydolovat systémem starého Jana Ámose tedy škola hrou
otázka:
prý je váš velitel despota?
odpověď:
ano říkáme mu diktátor. Ale je to v podstatě milý člověk, dohlíží na to aby v klanu nebyli lidé kteří kazí pohodu nebo to tlačí to do drilu a buzerace, nebo se povyšují nad ostatní.
otázka:
vyhazuje se od vás?
odpověď:
no někdy to ani nestihneme a lidi kterým se FF omrzí, nebo jsou opojeni vlastnímy staty, odejdou za vidinou úspěchů do bojových klanů.
otázka:
vyhazuje se od vás?
odpověď:
Vyhazujeme za porušování pohody a nadřazování se nad ostatní a v neposlední řadě za to,že nechtějí hrát týmově a nezapojují se do klanového života.
Neplést si s tím, že nemůžete hrát kvůlivá rodině nebo práci jak bylo uvedeno na začátku.
otázka:
berete odpadlíky zpět?
odpověď:
jak koho, dokonce máme seznam osob, které už k nám nikdy nesmí.
otázka:
Proč?
odpověď:
Jo a máme zásadu, že nepereme špinavé prádlo na veřejnosti.
otázka:
co by měl splňovat člověk který by k vám chtěl mimo vašich podmínek.
odpověď:
tak měl by to být v prvé řadě pohodář, věčný optimista, měl by si umět dělat legraci sám ze sebe a hlavně by měl chtít být platným členem klanu.
otázka:
co to znamená?
odpověď:
být aktivní hlavně ve večerních strongholdech, pokud jsem v tu dobu ve hře, ve sledování klanového života a tak vůbec. Třeba zorganizovat nějaký sraz nebo dát typ na výlet nebo napsat recenzi na nějaký nůž nebo model na dálkové ovládání. Je toho hodně jak se u nás může zapadnout do kolektivu.
otázka:
Máte přípravku?
odpověď:
Ano máme AF_F ( Al Fajká fundamental )
otázka:
Co to znamena?
odpověd:
Je to přípravka pro hlavní divizi, kde si hráči můžou vyjezdit potřebné tanky pro hlavní divizi a naučit se základům týmového hraní.
otázka:
jaké jsou podmínky pro vstup?
odpověd:
Stači jeden VI. tier vhodný do SH.
otázka:
Jsou i jiné podmínky?
odpověd:
Stejné jako do hlavní divize +18 let, pohoda, snaha se učit, umět podat pomocnou ruku a zase, hlavně být aktivní při večerních strongholdech. O sledování fora ani nemluvě.
otázka:
co považujete za vrchol klanového života kromě hrání téhle hry.
odpověď:
Tak jsou to různá formální či neformální srocení jednotlivců či celých skupinek. Namátkou třeba podzimní motosraz, branné odpoledne na střelnici a každoroční otevírání sezóny v tankovém muzeu v Lešanech a tankový den tamtéž,
kde fungujeme jako ostraha arény a můžeme tak vidět všechny exponáty a dynamické ukázky pěkně zblízka.

Upravil bigdragonAF (12. 08. 2019 11:04:24)

Offline


Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK