Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | seznam techniky | Slovník pojmů |
bigdragonAF, MoonmanDJ, Tutinek1
Omene, prasofaj by mohl mít ještě vytetovaného toho rejnoka ?
Omen_Nomen, JesterCZ
Taramtum, Blecha_007, JesterCZ
Čeho se tady člověk na stará kolena nedočká :-P
Doufám, že v té fajfce není jen tabák
Jinak už na těch obrázcích, avatar a tohle mám snad všechno, jen nějaké to druhé pohlaví chybí, i když někde jsem četl, že jich je 40, to byste fakt měli co dělat. tak raději nic, no.... Snad se toho někdo nechytí
Upravil Rejnok1 (11. 12. 2019 12:15:49)
Taramtum
omenééééé dobrýýýý
Omen_Nomen, cz858, MoonmanDJ, jardagsf1, t1tomas
l03k, Blecha_007
Blecha_007
bigdragonAF, czumyl
Asi na to tady nebude thread, ale je možné něco nového založit ve skupinovém sexu.
A nebo tady https://alfajka.cz/viewtopic.php?id=869
bigdragonAF
Zdarec,
chtěl jsem se pozeptat, zda ještě přibíráte do klanu..? POkud by bylo místo, rád bych se přidal..
ano přibíráme, stačí se zaregistrovat uvést věk (bereme od 18) a zbytek zařídíme.
Jo ještě je potřeba opustit stávající klan.
fktrpr94f
Omen_Nomen, Tutinek1, Blecha_007
skvělé děkujeme za podnět.
Rejnok1, Blecha_007, sam_cz
nvm co jsem provedl že jsem dosta vyhazov za pravdu kterou se ti báli říct draku mě kravaťak nevadí ale všichni si myslí že to je......takže soudy u vás nefungujou že on je fakt asi ....
nvm co jsem provedl že jsem dosta vyhazov za pravdu kterou se ti báli říct draku mě kravaťak nevadí ale všichni si myslí že to je......takže soudy u vás nefungujou že on je fakt asi ....
sorry ale seš kokot ...
ale aby si nebyl ochuzenej ... tak cituju, co se po tvym blekotu odehrávalo:
...pro nezasvěcené, se Kravata divil našim zběratelům, že dali 15k G za SU-76i a tady pantáta, měl už v půl třetí nakoupíno, nebo co ...
ještě že máme toho diktátora a bez milosti ho vyhodil....
bubajou napsal:kravaťáčku nekoukej na nás moc shora páč by ti někdo mohl ubížit stala se z tebe namyšlená ..... měl bys ubrat a možná se ti to všichni bojí říct,ale za to nemužu
trochu mimo mísu ... nemyslim si že Kravata je namyšlená píča .. fakt ne. Jen se divil poměru cena výkon .... nic víc tam asi nikdo nevidí...
Rači si nastav podpis podle pravidel fora (Úvodní pravidla, odrážka 7)....
bubajou napsal:kravaťáčku nekoukej na nás moc shora páč by ti někdo mohl ubížit stala se z tebe namyšlená ..... měl bys ubrat a možná se ti to všichni bojí říct,ale za to nemužu
Trošku sme si vypili?
on si asi trošku vypíjí mozek pořád ... tvl toto byl ais nejlepčí člen klanu co jsem zatím tady zažil !
jen by jsi měl změnit přezdívku na "stálemimo"
bigdragonAF, Tutinek1, Blecha_007, JanicaP, t1tomas, cz858, PGrif, Hugo_bear, mikki68, MoonmanDJ, ELO7
Nazdar šulíni jak se vejde
Omen_Nomen
WG dává zadarmo 14 dní premium kod: BESAFE2020
JanicaP