Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | SEZNAM TECHNIKY | Slovník pojmů |
2 Roky jsem pro _AF_ dělal maximum a pak mě sprostě vykopneš,sory ale prostě nějak to ve mě zustalo,a musel jsem ti to vrátit.
bože můj Ty jsi sambo fakt ubožák. Tak abychom si to zopakovali.
- Rozjíždíš v klanu opevnění
- v tom nejlepším odcházíš "sbírat zkušenosti" do lepších klanů
- vracíš se cca po měsíci, protože to nebylo co jsi čekal
- zjišťuješ, že jsme si poradili bez Tebe
- vysereš se na všechno co jsi udělal a hraješ měsic mrtvýho brouka.
- dostáváš padáka za neaktivitu
- chceš do BAGO a já se za Tebe přimlouvám (protože tam mám dobrého známeho z dýmkařského fora)
- asi po 14 dnech odcházíš z BAGO a zakládáš klan ze zmrdem kterého vyhodím od nás
od té doby to nějak nesleduji protože jsi mě přestal zajímat a teď Tě tady najdu jak lovíš dušičky o kterých následně prohlásíš 'klasický nábor ze slabšího klanu'
Takže za mě dobrý a neříkal bych tomu kvit. Řekl bych tomu začátek konce opravdu se moc omlouvám za to spojení zkurvenýho zmrda, ale nemůžu jinak a možná jen urážím zkurvené zmrdy, po kterým půjde každý koho ses dotkl svou zmínkou o slabším klanu. Přeji Ti hezké chvilky u WoT i v životě synku, protože jich podle mne bude ode dneška moc málo
Omen_Nomen, heroman63, mikki68, cul1brk, JanicaP, t1tomas, gunxner, MoonmanDJ, Blecha_007, boris1110, ELO7, Roxfery
Lol. Taková potupa:D. To bych se hanbou propadl, tohle sem napsat, ale asi má PR4TO krizi . Snad bude líp.
Jináč zdravím zdravý jádro dýmkařů.
bigdragonAF, Shortik, Omen_Nomen, JanicaP, t1tomas, gunxner, CarlosVON, czumyl, mikki68, heroman63, fafa1970, kusiakGSR, MoonmanDJ
Ps. Pěkný charakter, jen co je pravda
bigdragonAF, JanicaP, t1tomas, gunxner, CarlosVON, fafa1970
Ahoj .
Oni jsou nové serie? Ani nevím. Kouknu. Já teď dokoukal Narcos a jedu znova GoT . Když tak si napíšem ve hře, ať to tu nespamujem
CarlosVON
bigdragonAF, Shortik, JanicaP, t1tomas, ELO7
fosan je artynář? Asi si ho dám do ignore...
CarlosVON
bigdragonAF
s modama s hitzonama sem taky hral .. ale videa sem dělal bez nich .. a naborovy video s omalovankama...hmm...klasa
Edit: tak ne...mám tam jedny omalovanky taky
CarlosVON
Ahoj.
Když už se tu rozjela nedávno diskuze ohledně Sambakla a jeho klanu PR4TO, do kterého chtěl přetáhnout hráče z AF. Včera jsme je potkali v ofenzívě a takto to dopadlo...
https://www.youtube.com/watch?v=sWGPmR4QBtM
heroman63, jopolko, JanicaP, bigdragonAF, t1tomas, MoonmanDJ, Kyjovjak
Ten baťák na tom Capu to zmákl velice dobře
a samba to je mrtvá liška
Ahoj.
Kdo by měl zájem a po večer se nudil,, tak tady posílám na můj nový odkaz na twitch. Snad se bude líbit. Budu většinou streamovat ofenzívy. Za follow a šíření budu jedině rád
https://www.twitch.tv/fosan_wot
Morgenstein, MoonmanDJ, bigdragonAF, ELO7, Kyjovjak, buldok777, JanicaP
Nazdarek prdi. Jakpak se máte. Fosanovi Follov nestihnete dát. Než jsem ten čudl našel vypl mi stream
Jinak všem hodně zdaru.
bigdragonAF, lichno, kusiakGSR
nazdar manas, zrovna nedávno jsme na tebe vzpomínaly i na tvůj Moldavský přízvuk
neodpočinul sis od tanků dostatečně - znám jeden super klan kde by tě vzali
Není třeba citovat poslední příspěvek, dokonce se tím porušuje pravidlo „e“. Shortik
Upravil Shortik (29. 08. 2017 08:53:43)
bigdragonAF, lichno, Blecha_007, kusiakGSR, Morgenstein
I já na vás rád vzpomínám A i rád bych se za vámi vrátil. Ještě to ale nejde. Stále problém trvá a spíš se zhoršuje. No uvidíme co bude dál. Až to jednou zas nainstaluju nebojte jste jediný klan kam dám přihlášku
Shortik, ELO7, Morgenstein, bigdragonAF, lichno, CarlosVON, MoonmanDJ, l03k
Musím se pochlubit.
Jsme tak dobrý klan, že se nám pokouší odloudit členy samotné PR4TO_
nicméně nestane se tak, naši členové dávají přednost lidem s pozitivním charakterem před podezřelými kariéristy s Napoleonským syndromem. Viď sambo
Tak jsem se spletl, našli se tací kteří dali přednost sambovi . . . . jak se to říká? Aha vrána k vráně.
Draku ty pořád nechápeš rozdíl mezi kariérismem a chutí hrát týmově a vyhrávat...
Chlapci dělejte si co chcete. Hlavně někde jinde než tady
t1tomas, Roxfery
Nevim draku co si cekal.proste prisla nabidka z lepsiho klanu a bohuzel situace v af neni co byla kdyz sem prisel.takze ten odchod bylo pouze vyvrcholeni toho stavu.posledni rok sme se vsichni velitele snazily nejak situaci resit jenze ty si nam to nikdy neumoznil tak aby to mohlo fungovat.A to ze nas vsechny hodis na makaka je projev naprosteho nepochopeni.takze sbohem a vracet se urcite nebudu.
nemusiš se omlouvat gulášku já vím, že jste šli za lepším, jen nevím proč se furt vracíte a oxidujete tam kde jste už nic dělat nechtěli. Apropo to, že jste nežádoucí v Al Fajká vůbec neznamená, že by na vás byla vypsána makakova medaile. Nevím kde jste na to přišli ani z čeho tak usuzujete. Na to abych na vás vypsal makaka byste museli klanu nějak ublížit, což možná pomalu činíte svou kampaní na FB i tím co provácíte tady na fóru. Nicméně je to stále málo. Jste jen slabý odvar těch co na ně makak byl vypsán.
Roxfery, ELO7, JanicaP, t1tomas, cul1brk, Vinoveritas2, mikki68, BullitBMW
Zdravím všechny,
nick vonFlowerpunk1, který se tu před pár dny objevil, jsem byl skutečně já. Chtěl jsem klanu pomoct jako řadový vojín ve Fundamentalistech, na bráchovým účtě, který už nepoužívá. Bylo chybou, za kterou se omlouvám, že jsem rovnou neřekl jak se věci mají, ale Drakovi jsem vše vysvětlil a on souhlasil, že po vypršení penalizace (nevím teda jak dlouho to trvá) se můžu pod tím účtem vrátit zpátky do Fundamentálů a budu se snažit, aspoň několikrát týdně, pomoct, aby se klan zase vrátil do normálních kolejí. K dispozici můžu být i jako trumpeťák pod svým hlavním účtem když bude potřeba.
Nechci za tímto klanem dělat tlustou čáru, jezdil jsem s vámi rád a pokud proti tomu nikdo nic nemá, rád bych tu pokračoval aspoň touto formou. Píši to tu veřejně pro všechny, ať nejsou nějáké pochybnosti.
Morgen
bigdragonAF, Tutinek1, jmeno1, Yeniik, cul1brk, l03k, Roxfery, BullitBMW, buldog_777, jeniikpro, heroman63, ELO7, silenyjelito, t1tomas, McHuhu16, mikki68, Blecha_007, MoonmanDJ, VojtaRasp, Pepca_CV