Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | seznam techniky | Slovník pojmů |
penalizace je 48 hod, takže zítra ve 14:01 můžeš být na značkách
Ani nevis Morgy, jakou jsi mi udelal radost. Docela me mrzelo to, co se tedy nakonec ukazuje jako nedorozumeni. Ale kytko ti rikat fakt nebudu
Shortik, CarlosVON
na tu divnou kytku vonFlowerpunk1
Shortik, JanicaP, Tutinek1, bigdragonAF, heroman63
ale no tak
No bude mi stačit když mi budete říkat stejně jako předtím ale na Květu, Kytku, Květuš taky slyším, říkali mi tak lidi z fór kam jsem kdysi chodil.
Jinak chápu, že po mých akcích zůstala některým hořká pachuť na jazyku, ale budu se snažit to napravit svojí další prací pro klan.
bigdragonAF, jeniikpro
myslím, že pachuť mizí stejně rychle jak se objevují veselé komentáře
l03k
Mě to nedá...
Nějak nechápu, proč jsi klan vlastně opustil? Když chceš teď pomáhat.
Nevím co si o tvém návratu mám vůbec myslet. To že to píšeš do veřejné části fóra je moc pěkný. Pro mě to má ale hodně otazníků.
A myslím, že budu mluvit za víc lidiček, když řeknu, že důvěru, kterou jsi měl a nedávno ztratil, budeš sakra dlouho získávat zpět.
JesterCZ, Yeniik, heroman63, t1tomas, mikki68
Tomu co píšeš rozumím, nevím teda jestli je tohle vhodné místo, ale dám ti tu nejpoctivější odpověď co umím dát dohromady.
Nechci si vybírat jestli budu jezdit s Vámi nebo s Hugem, Jeffem aspol. Kdyby to šlo jinak, udělal bych to tak, ale bohužel to nejde. V principu je to tak, že chci jezdit s celou partou, se kterou jsem tady kdysi jezdil. Samozřejmě, když jsem klan opouštěl byl jsem pod dojmy Drakových vyjádření (chápu že on to taky nepsal v úplné pohodě, já ostatně taky nebyl v pohodě když jsem to leavnul), vidiny bojového klanu a že budu teda aspoň jezdit s půlkou party z Al Fajky, se kterou jsem ostatně jezdil nejčastěji.
Zároveň mě ale mrzelo, že tu zbytek nechám na holičkách. Máš pravdu, že když jsem přišel do Fajky neuměl jsem protřelit ani IS3 (ono to se štokovým dělem teda moc nejde, ale v nadsázce to tak je, tady jsem se naučil týmovému hraní). Takže zároveň jsem cítil jakýsi dluh vůči tomuto klanu.
Tak se snažím najít nějáký aspoň trochu přijatelný kompromis. Je mi proti srsti dělat tlustý čáry a pálit mosty, já to prostě neumím. Hned druhý den ráno po opuštění klanu jsem psal Blešákovi, že se zkusím přidat k fundamentálům. Přeposlal jsem mu zprávu, kterou jsem měl nachystanou pro Draka, ale ten mě varoval, že mě s tím asi vyhodí, tak jsem s tím váhal, než se emoce trochu uklidní, ale to už Drak zjistil, kdo sem. To mi udělalo čáru přes rozpočet, tak jsem musel hned s pravdou ven.
Kdyby mi šlo o to jen jezdit v bojovém klanu, už bych odešel dávno, těch nabídek bylo mraky.
Kdyby mi šlo o to tenhle klan nějak poškodit, tak se tu nebudu takhle vykecávat přece. To bych se musel hanbou před všemi co tu jsou propadnout.
Takže asi tak.
jeniikpro, MoonmanDJ, l03k
Henrichz - já v tom problém nevidím - v 100th nemusím jezdit každý den. Za poslední dva dny jsem tam vyjezdil skoro 3 000 kostek. Tam to prostě jede, ikdyž se to tam teprve sehrává, je to tam samej nováček a bude tam taky spousta práce. Já se svýho pohledu nevidím důvod, proč bych nemohl jezdit v bojovém i FF klanu.
No já se taky připojím. ono se dá odejít klidu a slušně, bez emocí s tím že jdu zkusit něco nového.
Ale demonstrativně odcházet s tím, že tady "chcípl pes", a následně dělat ještě klanu negativní reklamu na fóru Wotka, FB, to mi příde trapný a ubohý (teď to prosím není na tebe).
Vždyť každý z vás co jste odešli pro klan něco udělal a i když odcházím, tak bych měl být rád, že tady po mně něco zůstane, že to tady funguje a těm ostatním že se daří ....
Je to jen hra, zábava a relaxace, nejde o život, každý má v životě spoustu problémů, tak proč si je přidělávat ještě i tady ...
JesterCZ, bigdragonAF, henrichz, ELO7, heroman63, t1tomas, JanicaP, l03k
Nigritia tvým blitkám nerozumím.
Janico tvé nedůvěře také ne.
Morgene tebe vítám zpět a Drakovi už jsem poděkoval v soukromém vlákně za to že tě přijal.
Ať už si svůj čas Morgen rozplánuje jakkoliv, chci aby jste věděli, že i pod jeho hlavním účtem ho kdykoliv pozvu do našeho odřadu.
Na rozdíl od Vás Morgenovi věřím, a chápu jeho pohnutky, kdy opouštěl klan AF v návalu zlosti a zklamání z uvalení "Fáfovi party" na černou listinu.
Nevím zdali si uvědomujete, že i já a ostatní rostoucí velitelé se potřebují učit a momentálně kromě Omena a Smečíka nemáme od koho. Morgen je pro nás další studnou informací a je dobrý velitel, což mnozí z Vás zatraceně dobře vědí. Jeho přijetí pod květinovou přikrývkou do kolébky AF je jen přínosem pro klan a já nechápu, že někteří z Vás s tím máte problém.
Shortik, ELO7, henrichz, bigdragonAF, buldog_777, BullitBMW, jeniikpro, MoonmanDJ, l03k
heroman63
nemazal bych ji, jen bych ji přesunul jinam
ELO7
heroman63, t1tomas