Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | SEZNAM TECHNIKY | Slovník pojmů |
jasně pozvánku poslat
Yeniik
Děkuji, po pravdě jsem nečekal takovéto reakce. O to více mě mrzí že jsem zdrhnul. Pozvánku přijmu zítra, dříve nemůžu je tam blokace.
bigdragonAF, Yeniik, l03k, jmeno1, MoonmanDJ
To bylo naposledy HerrBezzemek
l03k, jardagsf1
Yeniik, Shortik, l03k, HerrBezzemek, heroman63
To bylo naposledy HerrBezzemek
![]()
Teď už se mě nezbavíte, budu jak ta pomyslná blecha v kožichu
Pánko, já jsem chudý. Ale nějaký malý vlezný bych poslat mohl
hele a už piš uvnitř. Nemusí to všichni vědět
A já chci vyzkoušt ten superpodpis jestli mi funguje...čuuuus
bigdragonAF
Ahoj všem.
Nedostal jsem příležitost napsat klanu proč odcházím, Drak mě smazal dřív než jsem to stihl. Tak to zkusím napsat sem, pokoušel jsem se delší dobu o to posunout hráčskou úroveň tohoto klanu směrem vzhůru. Nebylo to jen z mé hlavy ale i přáním mnoha členů se kterými jsem mluvil, myslím že většina Bojových důstojníků v tom stála zamnou taky. Bohužel jakýkoliv pokus o debatu a snaha být kreativní byla udupána vedením tohoto klanu, lidmi kteří buď s Vámi hráči nehrají, nemluví nebo jsou bez zkušeností. Myslím že jsme společně šli hezky nahoru a dařilo se, chtělo to už jen málo ale tady se bojí že sehrávání hráčů a společné učení se hrát se zvrhne v něco jako A tým a rozhádá to klan..byl jsem několikrát velitelem vyzván že pokud se mi to nelíbí tak mám jít "do prdele" a že moje snaha o zlepšení jsou "pindy". A tak strachem zatemnělá mysl rozbila něco co mohlo hezky fungovat. Gratuluji. Ti co odešli, odešli svobodně protože vědí že jen slovy se kolektiv nezlepší.. je mi to líto. mějte se dobře
Sanys_Blacksmith
ex. Bojový důstojník
Haro_64, xFannttomx, jeniikpro
Sanysi, kováři, tvůj odchod mne mrzí. K okolnostem se vyjadřovat nebudu, protože se obávám, že na to máme zcela jiný názor a rozproudilo by to zbytečnou diskuzi.
Chci se s tebou jen slušně rozloučit a poděkovat ti za práci, kterou jsi zde ty i Maťo udělali. Vytáhli jste nás zase o kus "výše" a věř mi, že mi budete velice chybět.
Pokud si Maťo tento příspěvek nepřečte, prosím aby jsi mu mé "díky" vyřídil.
Mějte se krásně a přeji Vám oběma, aby jste našli to, co Vám bude nejlépe vyhovovat.
Děkuji
henrichz, Omen_Nomen, MoonmanDJ, Krestan_Sk, Pepca_CV, WO2Czeryba, t1tomas, jardagsf1, xFannttomx, jeniikpro
som tu týždeň aj s topánkami, ale dosť ma mrzí, že to dopadlo takto skrz nejalého nevydareného CW.. chcelo to si to vydiskutovať a ísť dalej.. boli sme, za mňa dobrá CW parta ktorá sa mohla posúvať dalej... nuž škoda..maj sa.
MoonmanDJ, xFannttomx
Tohle nebylo Haro ohledně jednoho nepovedeného CW ale o celkovém přístupu. Díky Bleško! Vyřídím
Ahoj všem.
Nedostal jsem příležitost napsat klanu proč odcházím, Drak mě smazal dřív než jsem to stihl. Tak to zkusím napsat sem, pokoušel jsem se delší dobu o to posunout hráčskou úroveň tohoto klanu směrem vzhůru. Nebylo to jen z mé hlavy ale i přáním mnoha členů se kterými jsem mluvil, myslím že většina Bojových důstojníků v tom stála zamnou taky. Bohužel jakýkoliv pokus o debatu a snaha být kreativní byla udupána vedením tohoto klanu, lidmi kteří buď s Vámi hráči nehrají, nemluví nebo jsou bez zkušeností. Myslím že jsme společně šli hezky nahoru a dařilo se, chtělo to už jen málo ale tady se bojí že sehrávání hráčů a společné učení se hrát se zvrhne v něco jako A tým a rozhádá to klan..byl jsem několikrát velitelem vyzván že pokud se mi to nelíbí tak mám jít "do prdele" a že moje snaha o zlepšení jsou "pindy". A tak strachem zatemnělá mysl rozbila něco co mohlo hezky fungovat. Gratuluji. Ti co odešli, odešli svobodně protože vědí že jen slovy se kolektiv nezlepší.. je mi to líto. mějte se dobřeSanys_Blacksmith
ex. Bojový důstojník
jako bývalý člen vím jaké poměry zde panují a kvůli těmto třenicím odešlo z tohoto klanu spousta lidí kteří chtěli něco víc ale jejich snaha se nesetkala s žádnou reflexí.
sundejte si ff brýle a bud hrajte naplno nebo zavřete nábor nejde hrát ff a s tím i cw tato kombinace nefunguje a fungovat nebude
Haro_64
ale to CW bol spúštač tohoto celého.. tak to beriem ja za tú krátku dobu čo som tu..
Nikdy mě nepřestane překvapovat co lidi dokáží napsat v okamžiku kdy je to víceméně k hovnu. Že gukášku
ELO7, t1tomas
Draku, ale něco na tom bude. Já sám jsem se z CW stáhl kvůli své pitomé povaze, kdy potřebuju vyhrávat. Se slabšími členy klanu v CW čí šarvátkách to moc nešlo, bylo to frustrující a random byl proti tomu procházka růžovou zahradou. Jak víš, psal jsem ti i osobně. Myslím, že se u nás děje to co ve valné většině podniků atd., vázne komunikace. Kovář píše, že se snažil dát něco dokupy, ale i když jsem na fóru snad každý den, tak jsem si toho nevšiml. Nevím s kým kde komunikoval. Na druhou stranu být ff neznamená být zcela bez jakýchkoliv povinností /závazků: Nějaké alespoň základní povinnosti by měly být vyžadovány, kontrolovány a členům připomínány. Sám se bonznu, že velmi slabí členové mne odradili od CW a úmyslně zneužívám absolutní volnosti a jisté shovívavosti.
Doufám, že sis všiml, že vždy když někdo skutečně něco potřeboval a ozval se, tak jsem přišel pomoci (ať šlo o cokoliv) a plnil si své povinnosti, ale nejsem ten typ co se rád tlačí do první řady. Chci tím říct, že relativně hodně lidí udělá pro ostatní maximum, ale ti druzí to zase musí dát jasně najevo. No a důstojníci klanu by to měli někam sunout ne mezi sebou (prý máte nějaké důstojnické centrum), ale sdělovat to níž. Faktem je, že jsem si de facto nevšiml, že by jste měli nějaké informace směrem dolů.
Nevím jak to vnímají ostatní a nevím jak to úplně přesně funguje v top klanech, ale za sebe si myslím, že to bude především v té pitomé komunikci. Jsou to tlaky na obě strany; obsluha musí cítit, že je velení potřebuje. Samozřejmě, velení to má vždy těžší, ale tím teď nemyslím jen tebe.
Roxfery, ELO7, KaposCZ, Kyjovjak, bigdragonAF, Tutinek1, t1tomas, MoonmanDJ, jeniikpro, l03k
Vtf? Ďalšie zemetrasenie? Sanys? Lotrik? Lichno? Neviem co sa udialo noo ak by ste mali v pláne založiť klan, môžete rátať aj so mnou
nerozčiluj se, prostě to nemusíš číst
a hlavně tohle je takové vlákno pro lidi zvenku a nebylo určené na "pozdě bycha honiti" nebo "po bitvě každý generál."
A to by za mě bylo všechno.
Krestane krot se prosim. Kusiak odesel v klidu a je stale v mem friendlistu.
Ano Kusi opet zemetreseni v podobe FaFa, neboli Sambaklsyndrom. Kluci si zrejme podobne jako pred tim poridi klan pro bojove ucely, ktery se neshoduje s FF kterym je AlFajka. Preji jim vse nejlepci a at se jim dari... a prosim te, pokud za nimi pujdes, zkus tam vydrzet dele nez mesic
bigdragonAF, henrichz, Kyjovjak, Tutinek1, Sian_CZ, t1tomas, Pepca_CV, ELO7
A tak vždy je to len otázka času kedy začnú časti hráčov vadiť mantinely FF klanu. Vždy to tak bolo, je a aj bude. Dal by sa na to vytvoriť aj graf Krivka ide hore, v hre sa dari, ľudia sa bavia no ako to stúpa, krivka skončí na hrane FF a k lepším výsledkom by to chcelo porušiť princíp FF a naopak pridať trochu viac disciplíny. Kedže to nejde, nasleduje pád..
Len tak trosku nerozumiem preco je taky problém povoliť ľudom presiahnuť hranicu FF? Pokial sami chcú tak preco nie? Nevidím na tom nic zle pokial aj v FF klane sa nájde skupinka ľudí co majú väčšie ambície ako si len opitý odohrať par Sh
A preco aj Lotrik?
henrichz
to je kusi na delší rozhovor, a určitě né tady. Tak snad někdy v nějaké hospodě
Kusi máš pravdu, ale vždycky to bude menší část lidí. No a té pak nemusi stačit opuštění mantinelu FF, to se vlastně i stalo, kdy Sanys navrhl Drakovi že by mohl začít vyhazovat lidi. No které asi? Ty co nechtějí hrát CW? Tak Drak ho poslal kamsi..... Možná to chtělo trochu diplomacie, ale znáš Draka......