Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | SEZNAM TECHNIKY | Slovník pojmů |
Ahoj někteří mě tu znají někteří ne odešel jsem z tohoto klanu za účelem dosáhnout větších kvalit co se týka klanových věci jako jsou např.. Offky CW Wargames turnaje apod... klan jsem si našel a jsem za něj moc rád ale proč tu píšu chtěl bych tu zůstat aspoň na foru abych nestratil kontakt z lidma kteří mě znají a mají mě možná ještě rádi já na vás nezapoměl ale jak jsem psal chci ve hře se víc posunout a můj klan je na to idealní tak jestli by byla to možnost byl bych rád když ne tak ať se vám daří z pozdravem Roxfery
Omen_Nomen, jeniikpro, MoonmanDJ, Pepca_CV
Ahoj někteří mě tu znají někteří ne odešel jsem z tohoto klanu z pár přáteli který jsem nakonec poznal i osobně založily jsme si svůj klan ale nebylo to podle našeho gusta chtěly jsme dosáhnout větších kvalit co se týka klanových věci jako jsou např.. Offky CW Wargames turnaje apod... klan jsme nakonec našli a tam jsem do teď oni sice ne ale mě se tu líbí a jsem za něj moc rád ale proč tu píšu chtěl bych tu zůstat aspoň na foru abych neztratil kontakt z lidma kteří mě znají a mají mě možná ještě rádi já na vás nezapoměl a chtěl bych s i s vámi někdy jen tak pokecat sem tam tu četu ale do klanu asi zatím ne možná časem jak jsem psal chci ve hře se víc posunout a můj klan je na to idealní tak jestli by byla to možnost byl bych rád když ne tak ať se vám daří z pozdravem Roxfery
ahoj Roxfery, abych řekl pravdu nemáme vhodnou kategorii pro návštěvy na foru, ale když chceš občas dát čety mohlo by se to vyřešit statusem návštěvník na Discordu, je tam i chat kde se dá pokecat.
Zdravím vás
TO: kusi
už nepiji občas si dám večer když už děti spí a nepiji z důvodu že z přítelkyní čekáme potomka
TO: drak
Děkuji moc budu muset discord nainstalovat ale nevím jak ho nastavit abych byl na vašem serveru a jinak bych za to byl moc rád
bigdragonAF, kusiakGSR
pošleme Ti pozvánku
vyřízeno, ráno jsem s ním kecal
Omen_Nomen
Zdravím vás
TO: kusi
už nepiji občas si dám večer když už děti spí a nepiji z důvodu že z přítelkyní čekáme potomkaTO: drak
Děkuji moc budu muset discord nainstalovat ale nevím jak ho nastavit abych byl na vašem serveru a jinak bych za to byl moc rád
Jeejda Roxi gratulujeeeeem
Tvoje prvé však? Ničoho sa neboj, akurát zabudni na tanky, chlast a priprav si pevne nervy
Nie je nič horšie ako nervy ženy čo koji
Kusi neboj se tohle už mám zařízené a moje nechce kojit takže o tanky nepřijdu jen ten chlast ale to mi až tak nevadí
Sice už se o 2 děti starám ale tohle bude moje krev a jak píšeš je to moje první jestli budeš přes víkend na Wotku můžeme dát cetu
MoonmanDJ
Díky moc Moony škoda za ta ceta dnes nevyšla tak snad příště docela mi chybí ty tvoje nadávky
MoonmanDJ
tvl ty moje ti nestačili ?
MoonmanDJ
Blecha_007
to víš že jo ale moony je má takový specifický
Shortik, MoonmanDJ, Blecha_007, ELO7
Ahoj vše...chtěl bych poděkovat za přijetí do klanu i přesto, že nesplnuji všechny podmínky pro přijetí...doufám , že budu moci brzy vrátit vaši důvěru a stanu se platným a aktivním členem klanu...
bigdragonAF, jmeno1, MoonmanDJ, pistaaa_, Kyjovjak, t1tomas
bigdragonAF, Shortik, MoonmanDJ
no a hlavně až si nainstaluješ discord tak si nebudeš muset dopisovat tady na periferii
Shortik
bigdragonAF, jmeno1, ELO7, pistaaa_, WO2Czeryba, super1231