Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | seznam techniky | Slovník pojmů |
Kolik měříš? pop
bigdragonAF, MedidekPu, Shortik
no to jsem celej já
Máme tady jednu takovou nepěknou, ošklivý případ.
bigdragonAF, MedidekPu
ste dementi červený
Děkujeme za Vaši zprávu. Rádi si poslechneme kritiku a na jejím základě se pokoušíme zlepšovat.
Jestli mohu poprosit, byl byste tak laskav a prozradil, v čem konkrétně jsme dementi a jak naše chování / styl hry působí na změnu barvy pokožky na červenou?
díky moc
A jestli mohu osobní otázku: už zamrzl rybník v Habrech?
heroman63, bigdragonAF, Shortik, MedidekPu, Mijunka, PecaCZ90
ste dementi červený
Jednak tomu moc nerozumím a druhak jde o holou větu plnou pravopisných chyb, což je při třech slovech opravdu unikát. Děkujeme a budeme sdílet na sociálních sítích včetně IP adresy.
heroman63, Shortik, MedidekPu, Mijunka
Venku je zima,slunicko neni videt. To se hnedle u nekoho projevi deprese. Tak at Ti neujede vlak.
bigdragonAF, Shortik
tak panthera nemám jen E-50M ale mám spoustu jiných medek
Shortik, feflo
Panthera mam jen T7 dvojku jsem prodal za E50. Ale mam i jine MT.
Mám takový malý dotaz. Mohli byste nějak zjistit kolik hráčů v klanu je na urovni rajčat lam a jiných zvířat samozřejmě včetně mé maličkosti. Nějak to dát do kupy, a že by my slabší jsme to zkusili třeba v četě. Je to takový nápad pošmourného dne. Nekazili bychom nikomu hru . Popřemýšlejte o tom nápadu. Byli by sme něco jako petepaci. Třeba se zasmějete, poklepete na čelo ale za pokus to stojí.
heroman63, boris1110
Neboj nejspolehlivěji si zkazím hru sám.
http://wot-life.com/eu/clan/_AF_-500013712/
Upravil heroman63 (08. 04. 2015 09:19:13)
1145
Vinoveritas2: Tohle selektování mi přijde jako vyloženě špatné. Přece je lepší hrát s někým, kdo už má něco odehráno a přiučit se. Hrát s někým na své úrovni lze samozřejmě také, ale příliš toho od sebe asi nepochytíte. Zbytečně bych se také nepodceňoval. Co občas provedou v bitvě "modří", to je na ručník.
Shortik, ELO7, heroman63, 1145
Dokud to není tmave fialový tak je to lama...
Vino když mě potkáš ve hře tak klidně dáme
heroman63, ELO7
vždycky je lepší jezdit s někým lepším protože se člověk za prvé víc snaží a za druhé může spoustu věcí pochytat a jak píše kravaťák tak to co občas zahrajou ty modrý a fialový je děs
tak to jsem v klidu já hraju pořád jako unicum
No... Mezi tmave zeleným hráčem a unicornem jsou v podstate jen dva rozdíly.... Situation awareness a konzistence.... Oba znají weskspoty, ví jak uhlovat tank, znají důležitá místa na mapě.. Ale unicorn si dřív všimne, ze padá flank nebo je třeba zatlacit a ma mnohem konzistentnejsi výsledky... Zelenej zvore třeba jednu hru ze tří, unicorn jednu z dvaceti...
Nemluvim o bushhugerech, kterejch je EU cluster plnej, ale o unicornech co hrajou na vítězství (usa garbad, zeven... Vlastene všichni v -G-)
Shortik, ELO7, tifik