Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | SEZNAM TECHNIKY | Slovník pojmů |
já jsem v klidu jezdím bez modu už skoro 4 roky a jde to
MoonmanDJ
Tak každého věc že? ja používám aslaina + par svých poskládaných modifikací
a už jsem si na to zvyk a nehodlám to měnit
bigdragonAF
vždyt jo,nikdo neříká že máš jezdit bez nich,já jsem jen odpůrce modů v té to debilní hře
nemělo to vyznít jako odpůrce debilních modů v této hře?
aha tak obojí je správně
bigdragonAF
Zdarte...malý dotaz. Co je "open source" makak_1 medal ? Hledal jsem to všude a nenašel
Mám ji v podpisu
To je medaile za to, že sejmeš hráče s uživatelským jménem makak_1.. Open source nevím, proč tam je, a je to hráč, který nasral Draka a Drak, z pravomoci velitele, vypsal odměnu (v podobě medaile) na „hlavu“ tohoto hráče..
bigdragonAF, ELO7
Aha už jsem pochopil
Jelikož jsem nepřišel na to jak editovat příspěvek tak píšu ještě jeden...máte někdo zkušenosti s "Tank inspektorem"? Já jen jestli se mu dá věřit protože dnes jsem ho stáhl a pokud má T.I. pravdu tak už vím proč su lama střílím totiž vždycky do těch nejobrněnějších míst a naopak se vždycky nechám střelit do těch nejslabších
EDIT: „Na vlastní žádost“ sloučeny příspěvky. Shortik
Upravil Shortik (27. 07. 2015 10:29:52)
da se mu verit.
Jelikož jsem nepřišel na to jak editovat příspěvek tak píšu ještě jeden...
Dělá se to pomocí tlačítka <Upravit> vpravo dule u tvých příspěvků.
ale on ještě není member jen rekrut
ne je to tak nastavený
Cestina neni tak dulezita (a instalace je jednoducha v tom rar je exe soubor co se spusti a instalace probehne sama) ale dulezite je to nastaveni pokud budes postupovat podle tech obrazku co jsou v threadu o TSku tak bys to mel zvladnout proste budes klikat na pozici v obrazku at se to jmenuje jak chce a stejne vyplnis i chlivecky proste presne jak je popsano a zobrazeno, neboj to das. A pokud ne a mas skype tak te nekdo provede hlasem, nezoufej kdyz to zvladl 60 lety vinoveritas tak to zvladnes taky
bigdragonAF
bigdragonAF, heroman63
Detailisto
bigdragonAF, boris1110, t1tomas
když už se u nás zaregistrujete a nakonec se rozhodnete nevstoupit tak nám to sem aspoň napište, ať můžeme vaši registraci smazat dřív než za 24 hod.
Dobrý den,
tímto bych se chtěl omluvit, že jsem požádal o členství ve vašem klanu a nakonec jsem nesplnil podmínky pro přijetí.
S pozdravem Theodorich.
ale to nevadí zkus to znovu
Ahoj lidi.
Začnu asi trochu uprostřed.Nejprve se omluvim,že píšu s Androidu, občas si dělá co chce.Za další: aktuálně jsem v klanu IST,bohužel,byl/je plný extrému.Část lidu jenom vegetovala,zbytek zase preakcnely vyhlašoval povinné cw,tymovky a nacviky v místnostech.Nic pro mé potřeby,ani jedno.Je mi 43,za dva dny 44, mám poměrně dost akčních zájmů a hraní se venuji obvykle,než usne skřítek moji pritelkyne(6ti-lety)
, aby se mi nenakvartyroval do pelechu.TS mám z klanu,tanku pomerne dost,eeee...tedy nekuřák,dám si občas vodníci s mou starší dcerou(hele,je ji 21,její vlastní nápad).Zaujali jste mě na WoT fóru,které jsem přečetl celé,tedy pobavili jste mě a vím,že přesně tohle chci. Aktuálně se valim u vody, po návratu do civilizace mohu ladit věci příští...ale když tak koukam na rybník,tak jsem si řekl, že vám napíšu.
Vinsuju dobré kouř,víno a pohodu
Martin
Shortik, Davemann, martin0077, JanicaP, t1tomas, jarek1144, 1145, SSarmi, Zenair45, ELO7, CarlosVON, Noum3n, boris1110