Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | SEZNAM TECHNIKY | Slovník pojmů |
Cus, už jsem se setkal, že lidi jsou všude na našem ts a motají čety do opevnění a tak podobně i já to bohužel dělám když není místo.
Tak navrhuji udělat změnu a to opevnění udělat 4 - příklad opevnění 1/VI, opevnění 2/VI, opevnění 3/VIII, opevnění 4/VIII a to že se tam jede VI tír nebo VIII u čet bych navrhl dokonce 6 míst - příklad četa 1/VI, četa 2/VI, četa 3/VIII a tak dále. Já si myslím že by pak bylo lepší vědět kde a ke komu jdu.
Spíš mě překvapuje jak to, že nejsi normálně přihlášený. A abych pravdu řekl zatím nemíním na TSku cokoliv měnit. Protože speciálně u čet je kravina to rozlišovat podle tieru.
BullitBMW
Blecha_007
odpoledne by mohlo být něco hotovo
CarlosVON
Bigdragon už jsem to opravil mně na nicku chybělo písmenko r a já si říkal proč jsem tam psaný jako host.
bigdragonAF
hele sem to nepiš tady je to moc veřejný
Chcel by som sa spytat ake tanky by mi boli najlepsie na CW? Mozem nahradit Is-3 deffenderom? Kto by mal cas sa pozriet na moje tanky ci su niektore z nich pouzitelne pripadne ma nasmerovat niekde kde sa o tom docitam viac. Dakujem
všechno se dočteš na foru jen je potřeba Tě spatřit na TSku abych ti mohl dát vyšší práva na forum
Bol som tam dnes v noci okolo 00:30 a este od 10:00 do 11:00. V noci som tam videl aj teba tusim v miestnosti afk. Skoda ze si si ma nevsimol nevadi dnes od cca 23:30 sa prihlasim. A zajtra uz mam konecne volno.
Tak stačí někoho z vedení upozornit, že jsi online.
EDIT: Není třeba citovat poslední příspěvek (dokonce to je proti pravidlům fóra. ). Shortik
Upravil Shortik (10. 03. 2017 21:13:58)
vyřešeno
Zdar Chalani,
přidělíte mi na TS práva abych nebyl jen host? Prosím prosím... nechám o přihlášený v AFK co? Děkuji.
Je to hotové už má práva i na forum
Ageazil
Ano chlapci již je vše hotové děkuji.
Shortik
vlákno o dárečkách k narozeninám přesunuto: http://alfajka.cz/viewtopic.php?id=1269
BullitBMW
Takový dotaz...
Nejspíš to bude jedno, ale pro jistotu:
mám možnost pořídit bud T92 HMC nebo G.W. E100 nebo zhruba za měsíc B-C155-58.
Pro klan a týmové hry nějaké z těchto děl lepší? Nebo mám si pořídit podle mého výběru?
Pravě zatím nemám přistup k celému forumu tak proto ptám se Ale tušíla jsem že arty tám nehrají roli....
JanicaP, feflo
No, to už moc neplatí, preferuje se buď Obj. 261 (může střílet až co 21 vteřin! s obrovskou přesností) a nebo B-C 155 58 (taky kvůli kadenci). Pak je v pořadí asi američan, angličan a nakonec němec. Osobně mám nejradši právě rusa, kterého jsem si zkoušel na test serveru a skoro každou bitvu jsem nastřílel přes 4.000 DMG. Jen škoda, že to má tak málo nábojů. Fakt mi několikrát došly a na velké mapy se vůbec nehodí.
JanicaP
Ee Jmeno, dovolím si nesúhlasiť Stále je najviac používaným hovnometom Conqueror GC. U nas sa iná arty ani neberie akurát to chce skúseného hráča lebo ma obmedzený dostrel.
Ee Jmeno, dovolím si nesúhlasiť
Stále je najviac používaným hovnometom Conqueror GC. U nas sa iná arty ani neberie akurát to chce skúseného hráča lebo ma obmedzený dostrel.
Inak zrejme mi Wg zabananovalo ingame chat.. Snažil som sa viacerým z vas písať no bez úspechu Dufam ze v Lesanoch ste sa poriadne zabavili a všetkým vam želám to naj ci uz v hre ale hlavne osobnom živote
Ps: Budem mat doma ďalšiu kocku KusiakGsr stage II sa odkladá
l03k