Nejste přihlášeni
videa SuperKravaťák: Youtube/Twitch, orgia, Omen_Nomen: Youtube/Twitch | MOTTO FÓRA | DISCORD | seznam techniky | Slovník pojmů |
pepo29_2013
Oplatí sa kúpiť centurion 7/1?
Neměli jste náhodou můj email dle GDPR smazat? Co mě otravujete s nějakou sračkou která se mě logicky netýká.......
NEODPOVÍDEJTE NA TENTO MAIL
TENTO MAIL NENÍ URČEN VETERÁNŮM
Vážení kolegové tankisté,
i když jsem právě pár vyhodil, pořád máme v klanu hodně mrtvých duší = členů kteří nejsou platnými členy. Co to znamená si zjistěte na fóru.
Proto bych vám chtěl doporučit choďte na forum a pokud víte, že nebudete moci nějakou dobu hrát oznamte to v příslušném vlákně.
Proč to všechno píšu? Pravidelně vyhodnocujeme vaši účast v SH.
A i přesto, že nemáme žádnou podmínku, tak pokud máte na randomu za měsíc odehrané desítky bitev a v SH máte 0, tak je to velmi tristní.
Jistě může se stát, že rodina, práce a latifundie, ale od toho je tady vlákno výmluv. Opět si jej najděte na fóru
No a teď se konečně dostanu k meritu věci. Pokud mi důstojníci sděli, že osoby x,y,z, neodehráli jediné SH za měsíc bude to problém.
Kouknu se kdo chodí na forum a zjistím li, že dotyčný na něm po stejnou dobu vůbec nebyl, okamžitě ho vyhodím (pokud jeho poslední post nebude tzv. omluvný)
A pravděpodobně ho vyhodím i když sem chodit bude, ale buď nepíše vůbec nebo kokotiny.
Ve vyjimečných případech obdrží dotyčný černou ovci a pokud ani potom nebudeme vidět zlepšení končí stejně (co je černá ovce si zjistěte na foru )
Stejně bude pravděpodobně postupovat shortík ve fundamentalistech, protože takové lidi nechceme ani tam.
Naposledy vám všem po dobrém říkám, že člověk, který není platným členem tady opravdu nemá co dělat.
bigdragonAF velitel klanu
NEODPOVÍDEJTE NA TENTO MAIL
czumyl
my Tě máme logicky v piči nebýt toho, že jsi se sem nasral pod spostou nicků a pofidérních IP adres, takže se do nás neser a skoč do zdi kokote.
jmeno1, Shortik, l03k
Neměli jste náhodou můj email dle GDPR smazat? Co mě otravujete s nějakou sračkou která se mě logicky netýká.......
Ne, neměli. Mně, a nevím o tom, že by komukoliv jinému z administrátorů, nepřišel požadavek na smazání tvých osobních údajů. Napiš, na jaký mail ti to přišlo, příp. na jaký uživatelský účet, a osobně z databáze smažu tento účet, resp. účet s tímto mailem.
Děkuji Shortiku, bohužel PMko poslat nemůžu, ale mělo by to být pod účtem HerrBezzemek nebo Kl3rik. Email sem psát nebudu.
Ano, tento a děkuji o smazání.......
shorty pokud ho v databázi najseš smaž ho a potom i tyhle posty děkuji
Našel jsem uživatele Klerik, který měl stejný mail, jako ten, který jsi uvedl u těchto příspěvků, Bezzemku (jako admini ten mail vidíme, ale nikdo jiný). Smazal jsem ho, takže by se to už nemělo opakovat.
Ať se daří.
Děkuji,
ať se daří i Vám.
bigdragonAF, Shortik
Zdarec. Zvazuji ze bych sel do nejakeho klanu. Jestli nabirate, tak by bylo super, kdyby si nekdo se mnou o tom promluvit treba na discordu. Potreboval bych se zeptat ne par veci. Hraju kazdy den, mam vsechny tiery, ale nemam moc vysoke hodnoceni. WTR 4752
WOT lovec26
Discord- lovec26 Marek#3238
Hodnocení nás nezajímá, hlavně by člověk neměl být jak říkám kokot. Adresa discordu pro návštěvy tady je tak se přípoj.
sam_cz
Hodnocení nás nezajímá, hlavně by člověk neměl být jak říkám kokot. Adresa discordu pro návštěvy tady je tak se přípoj.
Píše mi to tohle: Chybný požadavek. Objekt, který jste požadovali, je nesprávný nebo starý.
Nevím co jsi zkoušel ten Link pro návštěvy funguje.
kusiakGSR
GO!!!
This phrase was said by the first cosmonaut on Earth - Yuri Gagarin. (Yuri Gagarin)
He was the first astronaut on Earth. He was Russian! ...
Now Russia is becoming a strong country, gas pipelines, a vaccine against COVID-19, an army.
Is this very reminiscent of the communist Soviet Union?
How do you think?
Now we have total control in our country. I am interested in the opinion of foreigners.
<a href=https://www.albonumismatico.ru>... Альбонумизматико - альбомы для монет </a>
ПОЕХАЛИ!! a
Kyjovjak, Omen_Nomen
Zdravím měl by jsem zájem přidat se do klanu.
NICK: HudyCzech3
Věk : 15
Zdravím měl by jsem zájem přidat se do klanu.
NICK ve hře : HudyCzech3
Věk: 15
bigdragonAF, JesterCZ
Zdravím žádám o pokus vstupu do JUNIORŮ.
Věk:15
NICK IN GAME: HudyCzech3
Doporučení: NormenCZE, Xperriax
bigdragonAF, MoonmanDJ
Oslov ve hře hráče Blecha_007 zářídí pozvánku
pozvánka do AF_J poslána
jardagsf1
Ahoj, hledam klan, nejsem zadny top hrac, takovej nadprumer co se porad zlepsuje....
Vek: 36
Nick: Bufus_